A világító equalizeres LED póló működését a vezérlő doboz környezetében érzékelhető hangok határozzák meg. Ezeknek a hangoknak a függvényében fog látványos világító effekteket megjeleníteni a fénypóló kijelzője. 

A vezérlő doboz működéséhez szükséges áramforrást négy darab AAA típusú elem vagy akkumulátor szolgáltatja. A világító póló aktív használata esetén ajánlott nagy teljesítményű tartós elemeket vagy újratölthető akkumulátorokat alkalmazni. 

Az alábbi videóban látható az, hogy a vezérlő dobozba hogyan kell belerakni az elemeket. A bekapcsolást kővetően a hangérzékelő beállítása is látható. 

A kijelző akkor a leglátványosabb, ha árnyékos vagy kevésbé világos környezetben használják. A videóban a kijelző teteje felől lefele indulnak a fények, amit meg lehet fordítani úgy, hogy a kijelzőt és a vezérlő dobozt összekötő kábeleket 180 fokkal elforgatva dugunk össze. 

Ha megtetszettek az equalizeres pólók, akkor nézd meg a kínálatunkat a következő oldalon: https://partyfashion.eu/28-equalizeres-polo 

Nem találsz olyan világító pólót, amire szükséged lenne? Nyisd meg az egyedi kijelzős equalizeres póló gyártása kapcsán létrehozott tájékoztató oldalunkat!