Ruhák

Ruhák: equalizeres póló, férfi, női, felsőruházat és alsóruházat. 

Ruhák 64 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Világító equalizeres póló

  Világító equalizeres kijelző van a pólón, mely a zene ütemére villan fel. Az extra vékony világító kijelző tépőzárral lett felrögzítve, így mosás előtt a többi elektromos alkatrésszel együtt könnyedén és gyorsan eltávolítható. 4 db AAA típusú elem szükséges a működéséhez, melyeket a póló belső zsebében elrejtett vezérlő dobozban lehet elhelyezni. Új típusú, csúcsminőségű hangérzékelővel lett ellátva a vezérlő. A póló fehér és fekete színben is kapható. Mivel a kijelző fekete kerettel rendelkezik, így pólóban is ezt a színt javasoljuk. 

  Jelenlegi ismereteink szerint mi rendelkezünk a legnagyobb készlettel és választékkal az országban, a világító equalizeres pólók esetében. Lehetőség van egyedi, céges kijelzők legyártatására is, melyek biztosan felkeltik a célközönség figyelmét, különleges megjelenésüknek és fényjátékuknak köszönhetően. 

 • Női felsőruházat

  A női felsőruházati termékeink között főként Hardsoda, Betty Boop és Pink Fly márkájú női felsők találhatóak. A kínálatunkban kapható női felsők egyedi megjelenése különlegessé teszi viselőjének megjelenését. A könnyed anyaghasználat és a precíz szabás miatt kényelmesen viselhetőek ezek a ruhák. 

 • Férfi felsőruházat

  A férfi felsőruházati termékeink között Cipo and Baxx ingek és pólók mellett Play Back Trend márkájú pólók is megtalálhatóak. A Play Back Trend pólókra a változatos színvilág, a kiváló minőség és a kedvező ár jellemző. 

 • Férfi alsóruházat
 • Női alsóruházat
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 64
Mutat 1 - 12 / 64