Jogi tudnivalók

Szerzői jog
A PartyFashion.eu honlapján található minden szöveges, képi, hang és egyéb tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Ezeknek (a személyes felhasználást meghaladó mértékű) bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a PartyFashion.eu erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
A Weboldal használata azt jelenti, hogy elfogadod ezeket a feltételeket.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fent részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.

Tartalom
A honlapon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kizárólagosan csak tájékoztatást szolgálnak. Lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat. A PartyFashion.eu nem vállal garanciát a honlap tartalmának semmilyen nemű pontatlanságáért és kifejezetten visszautasítja a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, ill. a honlap használatából adódó károk miatt. Az oldalon található képek nem minden esetben méretarányosak. Az esetleges szerkesztési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árukészletünk nagyon gyorsan változik, ezért nem tudjuk garantálni, hogy van minden méretben az oldalon szereplő termékekből. 

Logók és védjegyek
Minden egyéb logó és védjegy a birtokosának tulajdona.

A felelősség korlátozása

A webáruház üzemeltetőjétől Interneten történő megrendelés feltételezi a megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra. A webáruház üzemeltetője (szolgáltató) semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek be: az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a szolgáltatótól származó bármilyen adat okozta problémákért; az Internetes hálózat bármilyen működési hibájáért, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást bármilyen adatvesztésért; bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működésének következményeiért; a szolgáltató hálózatban bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményeiért. A szolgáltató bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat. 

További információ
Általános Szerződési Feltételek
Oldaltérkép