Jelen használati és kezelési útmutató nyújt tájékoztatást a Fogyasztó számára a termék rendeltetésszerű használatának módjáról, minőségének megtartásához szükséges különleges tárolási, kezelési feltételekről.

Megnevezés: Világító póló, equalizeres póló, party póló, póló világító kijelzővel.

Rendeltetés: Alkalmi ruházat. Olyan felsőruházati termék, amelynek viselete alkalmanként rövid időre korlátozódik, és főleg divat- és tetszetősségi követelményeket elégít ki.

Üzembe helyezés: A vezérlő doboz hátlapjának lecsúsztatását követően helyezze el a 4 db AAA típusú elemet, az elemtartó rekeszben feltüntetett jelölések szerint, majd csúsztassa vissza a fedelet. A grafikus kijelzőt és a vezérlő dobozt összekötő vezetéket csúsztassa át a póló oldalára varrt vezeték-alagúton keresztül a tépőzárakkal körbehatárolt gomblyukon, majd csatlakoztassa a kijelzőre. A kijelzőt helyezze úgy a pólóra, hogy a tépőzáras felületek egymással a lehető legnagyobb területen érintkezzenek. A vezérlő dobozt helyezze a póló belsejébe varrt rejtett zsebbe, vagy csíptesse a nadrágjára vagy övére. Ezt követően húzza a vezérlő kapcsolóját az „ON” állásra, bekapcsolva ezzel a kijelzőt és a vezérlőt. Ha a vezérlő bekapcsolt állapotba kerül, felvillan a vezérlő doboz tetején található piros LED-es lámpa. Kikapcsolt állapotban és lemerült elemek esetén nem világít a piros LED. A kapcsolóval ellentétes oldalon található a hangérzékenység szabályozó. A hangérzékenységet a szabályzó tekerésével lehet beállítani az optimális értékre, a külső hangok erejének függvényében. A vezérlő doboz működés közben halk hangot ad ki.

A kijelző eltávolítása a pólóról: A kijelző valamely sarkától kezdve kezdje el apránként, óvatosan és lassan leválasztani a kijelzőt a pólóra varrt tépőzárról. A leválasztás alatt kerülje a hirtelen mozdulatokat. A kijelzőről óvatosan húzza le a vezérlőből kijövő vezeték végét.
Mosás, fehérítés, szárítás, vasalás és vegytisztítás: Az összes elektromos alkatrész eltávolítását követően, a pólóba bevarrt textíliák kezelési jelképeinek megfelelően. 

Tárolás: Használat után távolítsa el az elemeket a vezérlő dobozból. Tárolásnál és használat közben is ügyelni kell arra, hogy a vezeték ne legyen megtörve. Ne tekerje a vezetéket a vezérlő dobozra, mert a vezeték megtörhet vagy megsérülhet. Tárolás előtt óvatosan távolítson el minden elektromos alkatrészt a pólóból. Az elektromos alkatrészeket olyan helyen tárolja, ahol ne érheti őket a lent említett külső hatások egyike sem. 

Ha nem működik a póló ellenőrizze, hogy:
- be van-e kapcsolva a vezérlő, és csatlakoztatva van-e a vezérlő a kijelzővel
- megfelelő-e az elemek vagy akkumulátorok töltés szintje
- megsérült-e valamely elektromos alkatrész a nem megfelelő használatból fakadóan
- megfelelően van beállítva a hangerőszabályzó (ha a minimum értékre van letekerve a hangerőszabályzó, akkor nem fog világítani a kijelző)

Figyelemfelhívás: Ha az elektromos alkatrészek bármelyike megsérült, akkor tilos bekapcsolni és használni! A kijelzőt és az egyéb elektromos alkatrészeket óvni kell a külső hatásoktól (hajlítás, törés, ütés, húzás, nyomás, rázkódás, elektromos- és hőhatás, víz, pára, mosás, vasalás, stb.)! Kis alkatrészeket tartalmaz, melyeket a gyerekek lenyelhetnek, ezért a gyerekek csak szülői felügyelettel használhatják! Sérült vagy meghibásodott terméket tilos használni. 

Hulladékkezelés és újrahasznosítás: Az üzemképtelen elektromos készüléket/elemet/akkumulátort ne rakja a háztartási hulladékok közé. Az újrahasznosítás érdekében juttassa el egy erre szakosodott gyűjtőhelyre, vagy új készülék vásárlása esetén érdeklődjön a visszavételi lehetőségekről.