A világító equalizeres kijelző tépőzárral van rögzítve a pólóra, ami a zene ütemére villan fel. Az extra vékony világító kijelző tépőzárral lett felrögzítve a party pólóra, így mosás előtt a többi elektromos alkatrésszel együtt könnyedén eltávolítható. 4 db AAA típusú elem szükséges a működéséhez, melyeket a póló belső zsebében elrejtett vezérlő dobozban lehet elhelyezni. Új típusú, high tech hangérzékelővel lett ellátva a vezérlő. A póló anyagát tekintve 100% pamut, fehérben és feketében is kapható. Mivel a kijelző fekete kerettel rendelkezik, így pólóban is ezt a színt javasoljuk.

Lehetőség van egyedi, céges kijelzők legyártatására is, melyek szinte biztosan felkeltik a célközönség figyelmét, különleges megjelenésüknek és fényjátékuknak köszönhetően.

A figyelemfelkeltő promóciós ruházattal és kiegészítőkkel kapcsolatos részletesebb tájékoztatónk az alábbi oldalon található: https://partyfashion.eu/content/17-figyelemfelkelto-promocios-ruhazat-kiegeszitokkel-egyedi-grafikaval-logoval-es-szoveggel

Világító póló, mint reklámfelület vagy hostess ruha