A Csillag Show Tánc Egyesület táncosai világító pólóban léptek fel

A Csillag Show Tánc Egyesület 2001 őszén alakult Pakson, mint non-profit közhasznú egyesület. A csoport show tánccal, hip-hop, modern táncok, hastánc oktatásával, koreografált divatbemutatók betanításával, modellképzéssel, jótékonysági rendezvények, országos szépségversenyek, táncversenyek szervezésével foglalkozik. A csoportba 3-éves kortól járnak a fiatalok 29 éves korig, de foglalkoznak felnőtt oktatással is. 

Nagyon sok helyen felléptek már az országban, különböző rendezvényeken. Szerepeltek az RTL Klubban, a Budapest TV-ben és a VIVA Tv-ben is. 2007 évben Görögországba utaztak egy nemzetközi fesztiválra, ahol Magyarországot képviselték nagy sikerrel. 

Tagjaik szépségversenyeken táncversenyen 1-2-3 helyezéssel és különdíjjal tértek haza. A juniorok 2008. évben Szerbiába a nemzetközi versenyen 2. és 4. helyezést ért el, a középiskolások a Helikon versenyen országos ezüst minősítést kaptak. 2009-ben 9 produkcióval bejutottak az országos döntőbe és a versenyen 1 db ezüstérem és 2 db aranyérem született. Ennek eredményeként 3 produkcióval kijutott a világbajnokságra. 

Szerbiában, a XVII. Nemzetközi Modern Tánc Fesztiválon, 9 db ezüstérem és 3 db bronzérem született. Veszprémben, a  Nyílt Nemzetközi Modern Táncsport Versenyén 7 db ezüstérem, 8 db aranyérem lett a nap eredménye. Világbajnokságot nyertek 2 számban és egy második helyezést is. 


Csillag Show Tánc Egyesület táncosai világító pólóban

Csillag Show Tánc Egyesület fellépői világító equalizeres pólóban

Szöveg forrása: http://paks.hu/civil.php?mid=14a3fd195f1bc6 
Képek és egyéb infók forrása: https://www.facebook.com/CsillagShowTancEgyesuletHivatalosOldala