Megérkeztek a www.partyfashion.eu webáruházba a legújabb Vintage stílusú bőr nyakláncok. A retro megjelenésű nyakékek medáljai merész kisugárzást kölcsönöznek a viselőjüknek.

A nyaklánc bőr részeinek kiváló tapintása, és az antikolt medál precízen lekerekített formái magas szintű gyártástechnológiára és kiemelkedő anyagminőségre utalnak.

Ezek a kiegészítők jó eséllyel lehetnek az idei év tavaszi-nyári időszakának sikertermékei, de természetesen az azt megelőző időszakban is már láthatóak lesznek a Vintage divatot megteremtő férfiakon és nőkön. A fém nyakláncokkal szemben előnyként lehet megemlíteni a kényelmes viselést, mivel a puha bőr nem irritálja az érzékeny bőrfelületeket.

A nyakláncok jelenleg 2990 Ft-os bevezető áron vásárolhatóak meg, a 4990 Ft-os ajánlott fogyasztói ár helyett! Az akció határozatlan ideig tart! A készleten lévő termékek mellett vannak előrendelhetőek is, melyek hamarosan megérkeznek a PartyFashion külföldi raktárából. A kíváncsi szemek a https://partyfashion.eu/33-nyaklanc linkre kattintva tekinthetik meg a szóban forgó újdonságokról készült fotók többi részét, ahol egyúttal a rendelést is le lehet adni. 

Vintage stílusú bőr nyakláncok