A guruló sarok (azaz a flashing roller) jó alternatíva a görkorcsolya és a gördeszka helyett, hiszen hasonló élményben lehet részünk. A guruló sarok szinte minden márkájú és méretű cipőre felrögzíthető, így nem kell aggódni a méret probléma miatt.

Bátran feltételezzük, hogy használatának megtanulása is sokak számára egyszerűbb, ezért érdemes lehet a gyerekek sportra nevelését ilyen eszközzel kezdeni. A másik komoly érv a guruló sarok mellett, hogy kevésbé tűnik balesetveszélyesnek, mert lábujjhegyre lépve szinte azonnal átválthatunk gyaloglásra a gurulásról. Mindezek mellett általában kedvezőbb áron hozzá lehet jutni, mint más guruló sportszerekhez, mint például görkorcsolyához, rollerhez és gördeszkához. 


Egy rollerrel szemben a guruló sarok jóval kisebb és a tárolása is egyszerűbb. Ezen felül a guruló sarokkal lábujjhegyen járva átsétálhatunk a gurulásra alkalmatlan járdaszakaszokon, ami például a görkorcsolya esetén nem oldható meg ilyen könnyen.

Közlekedésbiztonsági szempontból kiemelkedő tulajdonsága, hogy gördüléskor világítanak a kerekei, ezért sötétben is hamar észrevehető mind az eszköz, mind viselője.

Tudtad, hogy a flashing rollerben soha sem kell elemet cserélni, mégis képes hosszasan világítani? Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy a kerekek mozgási energiáját alakítja át elektromos árammá, ami biztosítja az elem nélküli működést.

A fentiek alapján megállapíthatjuk, hogy a flashing roller guruló sarok remek választás lehet minden sportolni vágyónak, aki szeret mozogni és egészségesen élni.

Nézd meg a világító guruló sarok cipőre kínálatunkat, és rendeld meg a hozzád leginkább illő színben! 

Flashing roller guruló sarok