Világító equalizeres póló

Világító equalizeres kijelző van a pólón, mely a zene ütemére villan fel. Az extra vékony világító kijelző tépőzárral lett felrögzítve, így mosás előtt a többi elektromos alkatrésszel együtt könnyedén és gyorsan eltávolítható. 4 db AAA típusú elem szükséges a működéséhez, melyeket a póló belső zsebében elrejtett vezérlő dobozban lehet elhelyezni...

Világító equalizeres kijelző van a pólón, mely a zene ütemére villan fel. Az extra vékony világító kijelző tépőzárral lett felrögzítve, így mosás előtt a többi elektromos alkatrésszel együtt könnyedén és gyorsan eltávolítható. 4 db AAA típusú elem szükséges a működéséhez, melyeket a póló belső zsebében elrejtett vezérlő dobozban lehet elhelyezni. Új típusú, csúcsminőségű hangérzékelővel lett ellátva a vezérlő. A póló fehér és fekete színben is kapható. Mivel a kijelző fekete kerettel rendelkezik, így pólóban is ezt a színt javasoljuk. 

Jelenlegi ismereteink szerint mi rendelkezünk a legnagyobb készlettel és választékkal az országban, a világító equalizeres pólók esetében. Lehetőség van egyedi, céges kijelzők legyártatására is, melyek biztosan felkeltik a célközönség figyelmét, különleges megjelenésüknek és fényjátékuknak köszönhetően. 

Bővebben

Világító equalizeres póló 64 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 64
Mutat 1 - 12 / 64